Sångerska/musiker 

23.01.2023

Som verksam och aktiv sångerska finns jag med i olika sammanhang och konstellationer. Jag skriver egen musik till några av ensemblerna och i andra sammanhang sjunger jag underbar musik skrivna av olika kompositörer och låtskrivare i olika genrer.  

Vill du lyssna? 
Vill du boka in mig eller någon av mina ensembler, grupper och eller duo's som medverkande i ett sammanhang, för en konsert eller festlighet? 
Kontakta katrinahedenmusic@gmail.com  
Skrolla ner, se och lyssna! 

Vokalgruppen Skimra https://vokalgruppenskimra.com består av Jenny Hodell, Hanna Stadell Mellbin, Katrina Hedén och  Åsa von Brömssen. Vi älskar att sjunga tillsammans och bjuda åhörarna på gamla och nyskrivna verk. Vi skriver själva mycket av vår repertoar för gruppens klangfärg och kapacitet, och undersöker röstens olika möjligheter i spännande nyskrivna arrangemang och kompositioner.  

2 Voices är en duo bestående av  Ruth Segerberg och mig själv, Katrina, som musicerat ihop under många år. Vi framför musik ur den klassisk genren ofta med scenisk gestaltning för att förstärka musikens innehåll.                                

"Stabat Mater" av G.B Pergolesi, är till exempel ett ofta igenkommande framförande där vi, tillsammans med andra musiker och med visst sceniskt utförande och rekvisita, berättar om påskens budskap ur moder Marias perspektiv.

Vokalgruppen APELLA består av fyra röster med stort register. Vi skriver det mesta helt själva och sjunger oftast à capella med svängig karaktär inom genrerna jazz, pop och soul. Medverkande har vi Josef Sjöblom, Karin Brunnsberg, Marcus Arborelius (föräldraledig), Katrina Hedén 

https://fb.watch/iITsm-oynb/?mibextid=2Rb1fB              Apella live på Sthlm Vocal Club.

https://www.dropbox.com/s/heyk53vg0xya2dg/Apella%20demo.mp3?dl=0  

Apella studiodemo


DUOLIKA är en duett bestående av en klarinettist och jag, Katrina, på sång. Vi undersöker röstens och klarinettens möjligheter och omöjligheter i egna arrangemang på musik från dåtid till nutid.
© 2023 Pointes & Tutus - Balettskola. Alla piruetter reserveras..
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!