Det här erbjuder jag

Jag erbjuder sånglektioner av olika längd i min studio i Upplands Väsby. Det är din önskan och mål som är i fokus. Jag lyssnar på din röst och hjälper dig utifrån dina förutsättningar, energi och kapacitet.  Du kan köpa enstaka lektioner, ett paket med flera lektioner och få rabatt, det väljer du vad som passar dig. Du kan ta lektioner enskilt eller tillsammans med någon vän som också blir lite billigare. Du kan även välja att få sånglektioner i grupp men nya sångarkompisar. 

Lite om mig

Jag som sångerska har sjungit sen barnsben, och har en lång och gedigen sångutbildning, och med den klassiska sångtekniken och musicerandet som grund har jag utforskat och utövat många andra tekniker, uttryck och genrer. Jag älskar helt enkelt många olika slags musik och känner mig bekväm inom pop, visa, jazz, klassisk, soul för att nämna några, både som sångerska och pedagog. 

Läs mer om mina musikprojekt och erbjudanden här  Sångerska/musiker 

Jag som sångpedagog har en rad utbildningar med examen från Kungliga musikhögskolan i Stockholm i ryggen. Jag har  lång erfarenhet inom yrket och ett genuint intresse av röstens förmåga. Jag har god kännedom om olika slags tekniker inom fältet med många olika stilar och genrer ,och prövar mig fram med fingertoppskänsla vad som passar just dig. Det är dessutom väldigt intressant och spännande att se hur sången kan påverka vårt mående till det bättre både psykologiskt och fysiskt vilket jag dagligen får erfara hos mina sångelever. 

Katrina Hedén

Stjärnviksvägen 24, Brunnby Vik, 19455 Upplands Väsby

katrinahedenmusic@gmail.com

Från 18 år och uppåt

För dig som tycker om att sjunga och vill lära dig att använda en bättre sångteknik, förbättra dina nuvarande sångtekniska kunskaper och uttryck. För dig som vill förbereda dig inför antagningsprov till en högre musikutbildning, eller någon annan sång- och musikutbildning. Men även för dig som vill hitta din röst igen efter en längre period av att inte sjunga. En sånglektion är 45-60 minuter lång. Din egen träning hemma är en viktig del för din individuella utveckling av sångrösten. Repertoaren vi arbetar med är dina önskemål, men allt från pop, jazz, soul, visor och musikal till klassiskt.

Sånglektioner för ungdomar

Sånglektioner för barn och ungdomar som vill utveckla sin sångteknik och personliga uttryck. Det är också för de som tänker söka in till musikklasser, eller gymnasium med sång- och musikinriktning eller annan musikalisk utbildning. Inför ett antagningsprov så träffas vi ett antal gånger och arbetar främst med sångteknik och gehörsträning. En sånglektion är 30-45 minuter lång beroende på elevens ålder och önskan. 

Sånglektioner för barn

Vi tränar att använda hela rösten, både de låga lägena och de väldigt höga, dvs de olika registren. Barn under 12 år undervisar jag enskilt eller i grupp då de ofta tränar gehöret bättre tillsammans med andra.  

© 2023 Pointes & Tutus - Balettskola. Alla piruetter reserveras..
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!